31.okt.2009

Slettet !!

5 kommentarer

preben

01.nov.2009 kl.00:04

vet at du hater meg og sån! men seriøst du er en pen jente og du er ikke feit! og du må ikke tenke negativt julie! tenk på alle de som er gla i deg då?^^<3 er nok mange guter som synest du er pen:D de bare tør ikke å si det:D<3 gla i deg:D

J.T<3

01.nov.2009 kl.00:28

Julie min <3

Jeg vet hvordan du har det , jeg er glad i deg og kommer alltid til og være der for deg vis det er noe du vil snakke om :) jeg holder tett !!!

Du skal leve et flott liv og du skal ende opp med den gutten du innerst inne vil ha<3 han elsker deg;). Du skal gå på ball, avsluttninger og fester og leve livet HELT/FULLT ut.

I CARE !!!

Kjempe glad i deg <3

klemmer Amalie <3

Lene <3

01.nov.2009 kl.16:35

Julie,Julie Julie <3

du aner ikke kor mange som e kjempe gla i deg.. <3

eg kan love deg at det e veldig mange <3

Glaii <3

JulieBK <3

02.nov.2009 kl.10:56

Hm.... Tenk, tenk....

Vet ikke hva jeg skal skrive....

Hm.... Jaja...:(

Sara Kristine

02.nov.2009 kl.18:54

Julie, du betyr veldig mye for meg.. og alle andre i familien også for dine venner. jeg leser kommentarene over, og, Julie, folk bryr seg om hvordan du har det! og feit !!? du er ikke det, virkelig Julie. se hvor mange som sier det. og ikke tro vi sier det kunn for å si det, og for at du skal føle deg bedre. nei, du er ikke feit - og jeg mener det. du er en nydelig jente, du har et utrolig pent ansikt (det er Bergheim familien det ;D) og du har noen nydelige øyne. jeg er sikker på at en HVER gutt kunne falt for deg. men HUSK, du er fremdeles bare 14 år gammel. jeg husker også på ungdomsskolen, det var ikke mange som fikk seg orgentlig kjæreste da. man finner ikke ekte kjærlighet før man faktisk er klar for det, og det kommer garantert etter noen år - kanskje snart også? det er det ingen som vet.. jeg kjenner ikke de guttene du går i klasse med, men går ut i fra de er mye mer barnslig enn dere jenter er. gutter på din alder er nok ikke klar for et forhold, enda. kanskje det blir du og han en dag i fremtiden. når begge er klar. (du må huske at gutter kan være veldig frekke, men egentlig mene noe helt annet) OG.. de som driver å ser på deg, de er GARANTERT misunnelig eller syns du er pen. det er derfor de ser på deg.

STOR KLEM tante Sara Kristine - tenk positivt - jeg er her for deg!

Skriv en ny kommentar

kiwikiwicat

kiwikiwicat

14, Bergen

Er en jente som elsker : gutter,venner, shopping og musikk :) Eg går på musikk teater det betyr mye for meg ... Elsker og danse og synge :D

Kategorier

Arkiv

hits